Events

EVENTS

DET KLASSISKE MØDE EVENT

 

I har brug for at strække benene, grine sammen og blive mere klare i hovedet. Stille, lidt aktivt eller fuld gas. Inde/ude Skal der være en rød tråd mellem mødet og aktiviteterne? kun sjov?

CUSTOMIZED

 

Lad os skræddersy jeres event - vi har masser af løsninger på lager, og det vi ikke har - skaber vi for jer.

ENERGIZERS - "DE KORTE"

 

I har kun plads i programmet til aktiviteter i 10-30 minutter. Vi giver jer en eller to hurtige sjove aktiviteter - uden team buildings - elementer og fejringer - bare lige på!

DOMINO + TASKS

 

Byg den løsning der opfylder opgavens krav. og skaber den mest kreative, flotteste, fungerende kædereaktion. Super sjovt (indendørs)

HELDAGSEVENT

 

Aktiviteterne, maden, underholdningen og opholdet er i fokus og skal “bære”programmet. Vi sørger for at strikke alt sammen til en super totaloplevelse.

INTERAKTIV

 

En spændende interaktiv skattejagt bringer holdene rundt i de skønne områder, med virtuelle, praktiskeopgaver og spørgsmål.

OVERNATNING & EVENT

 

Lad os inspirere jer til hvor i får den bedste oplevelse. Vi har udvalgt en række skønne samarbejdspartnere i hele landet og i udlandet. Eller vi fikser det - på stedet i har valgt.

KONTRUKTIONER

 

Vi har en række sjove konstruktionsopgaver! Der skal planlægges, bygges og afprøves Holder jeres kreation godt nok til at i kan vinde?

LEDERGRUPPER & VIP TURE

 

Vi har lang erfaring med at tilbyde ture lidt ud over det sædvanlige: Danmark, Norge, Frankrig, Schweiz, Maldiverne, Ecuador. Alle aktivitetsniveauer - med eller uden fagligt påfyld...

SLOW BOAT

 

Vi sejler ud på tur - eller på rigtig skattejagt - evt. med picnickurv eller/og vi spiser og fester undervejs.Råhygge! Kbh & Køge Bugt andre steder på foresp.

SJOV SIKKERHED & MILJO

 

NYHED - vi skræddersyr events der gør det kedelige (men vigtige) sjovt! Brand, miljø, affald, førstehjælp, flugt- veje, arbejdsmiljø, sikkerhedsrutiner. Det er sjovt - og det virker!

KRIGERKANO

 

Klassisk dragebådsræs med mange teams eller som udflugt - de moderne dragebåde er altid en storoplevelse og koordination & samarbejde er et must.

Vi glæder os til at underholde jer

Find Os

DK: København, Fredericia, Køge, Helsingør

NO: Bergen, Oslo, Eidfjord

 

+45 6013 1260

© Copyright. All Rights Reserved.